Visit Us At The Trade Show.

Посетете ја Syngenta на саемот Fruit Logistica 2023 г.

Trade Show

Ако сте едно од над 80 000 посетители што се очекува да присуствуваат на саемот „Fruit Logistica“, ставете ги Растителните семиња на Syngenta на врвот на списокот со штандови што треба да ги посетите. Се наоѓаме во Месе, Берлин, Хала 1.2, Штанд C-50. На нашиот штанд се претставуваат возбудливи нови сорти, иновации, а експерти од целиот свет ќе ви помогнат да добиете одговор на вашите прашања.

Fruit Logistica

Зад секое зеленчуково семе постои една приказна: истрајност, иновација и посветеност да им се помогне на одгледувачите успешно да им се спротивстават на големиот број закани со кои се соочуваат секоја сезона. Syngenta е горда што работи заедно со одгледувачите, обработувачите, трговците на мало и потрошувачите, за да разбере како треба да изгледа иднината на индустријата на зеленчук врз основа на барањата на засегнатите страни. Приклучете ѝ се на Syngenta на саемот „Fruit Logistica“ за да се најдете во првите редови на иновацијата и да откриете кои производи што се достапни денес би можеле да бидат значајни за вас.

Возбудени сме да ги истакнеме овие клучни теми:

  • Роботи во стакленик во Tomato Vision - технологијата во стаклениците продолжува да се шири и истражувачите во Tomato Vision, главниот истражувачки стакленик на Syngenta, испробуваат роботи. Научете од прва рака што тие учат, вклучувајќи ги можностите и предизвиците, за роботиката во стакленици.
  • Марули „SolidRib и Krispice“ што ги менуваат правилата на играта - Syngenta продолжува да инвестира во истражување и развој за подобрување на берба, отпорност на болести, климатска флексибилност и способност на марулите да растат во разни географски области, а истовремено да ги задржат стандардите за одржливост што нашите одгледувачи, потрошувачи и партнери во ланецот на вредност ги очекуваат.

Откријте ги овие клучни одлики и многу друго од 8-10 февруари во Берлин! Регистрирајте се за „Fruit Logistica“ тука.