Северна Македонија

Banner1

Посетете Ги Сингента Семето На Разеленкување Во Fruit Logistica 2023

Дињи ИДЕАЛ финалист за наградата за иновации

syngenta human

Зеленчукови семиња Syngenta

Одгледувачи во срцето на сè.

chevron_left
chevron_right
world map

дилери

најдете дилер

Katalog1

Каталог

види каталог

teaser

За нас

Дознајте повеќе за семките од зеленчук
од сингента.

teaser

Események

Дознајте за настаните што
доаѓаат.

grower

Вести

Прочитајте ги најновите вести од Syngenta.